VÅR HISTORIA

VÅR HISTORIA

SKULT startades 1995 av Maria Jörgensen och hette då ”Hårfixaren Maria”. 1996 öppnades första salongen med namnet SKULT i Lund och sen dess har succén utökats med flera SKULT salonger runt om i Sverige. SKULT är idag en väletablerad och expansiv frisörkedja som finns på flera orter i Sverige, med starka samarbetspartners. SKULT Education är Lunds första privata frisörskola och startade 2008.
SKULT driver idag tre salonger i två olika städer med mer än 20 frisörer.

SKULTs filosofi

En värld fylld med möjligheter!

För oss på SKULT står alltid kunden i centrum och vi vill dela med oss till kunderna av våra erfarenheter. Kunderna som kommer till våra salonger förväntar sig nytänkande och inspiration. SKULTs ambition är att ge kunderna just detta och därför har kurser och visningar hög prioritet. Vi vill också bygga långa relationer med våra kunder och det är därför viktigt att kunderna känner sig unika, sedda och väl omhändertagna hos oss. Lika viktig är långsiktigheten när det gäller vår personal.

Vad står SKULT för?

SKULT är ett gammalt svenskt ord för hjässan = skulten. Bokstäverna i SKULT står för S=Service, K=Kunskap, U=Unikt, L=Ledande och T=Trendigt. Bokstävernas betydelse i SKULT har vi definierat enligt ovan sedan starten 1996 och de stämmer lika väl överens med SKULT idag som de gjorde då. Detta är våra ledord som vi dagligen arbetar efter och som vi dagligen påminner varandra om att arbeta efter.