5 april 2011

Frisörskola

Bli en säker och skicklig frisör!

SKULT Frisörskola

Vill du lära dig frisöryrket från grunden? Vill du bli erfaren och säker när det gäller klipptekniker, färger och trender? Vill du få en komplett utbildning som gör dig redo för en karriär som frisör?

Då ska du söka till SKULT Education!

SKULT Education är en privat frisörskola med en intensiv och lärorik frisörutbildning på 1500 timmar under ca 10 månader. Utbildningen har funnits sedan 2008 och lär dig hantverket från grunden, med fokus på teknik, trender och kreativitet. Du studerar på heltid och utbildningen bedrivs i lokaler på attraktivt läge i Lund, tätt intill en av SKULT:s verksamma salonger där kreativiteten flödar och pulsen är hög. Fram till idag har fler än 50 elever erhållit ett diplom från SKULT Education.

Därför väljer du SKULT Education: Du får en komplett utbildning som kan leda till en anställning som frisör på en av våra salonger.

Nästa kursstart är januari 2019. Utbildningen kostar 115 000 kr och 5 000 kr i anmälningsavgift. Antagningsperioden är löpande. Om du vill utbilda dig till frisör hos oss ansöker du till utbildningen här.

SKULT Education är godkänd av Sveriges Frisörföretagare.